Általános információk

 1. A javítóvizsga pontos időpontjáról információt az iskola honlapjáról kapsz. (kvszk.hu)

 2. A vizsga hetében a tanárok már elérhetők az iskolában. A vizsgát megelőző valamelyik napon egyéni korrepetálásra adok lehetőséget, ahol olyan feladatot kapsz, amelyhez hasonlót várhatóan adni fogok a vizsgán. Ezért ezt a korrepetálási lehetőséget célszerű kihasználnod.
  A gyakorló órára hivatalos email formájában tudsz jelentkezni augusztus 12-től.(Előbb ne próbálkozz, szabadságon vagyok én is.)

 3. A sikeres vizsga érdekében végezd el azokat a feladatokat, amelyek elérhetők az o100.hu aktuális menüpontjai alól, de adok néhány konkrét gyakorló feladatot a "Javítóvizsga - 2024. augusztus" menüpontból, közvetlen eléréssel is.

 4. Néhány megjegyzés a pótvizsga gyakorlati lebonyolításáról:
  • Ne hagyd a nyári szünet utolsó hétére a tanulást-gyakorlást, mert nem lesz elég időd a felkészülésre!
  • A vizsgára - a kiírt kezdési időpont előtt - legalább negyed órával előbb érkezz meg!
  • Minden esetben gyakorlati feladatot kapsz, amit számítógépen kell megoldanod és mentened a hálózati meghajtód megfelelő könyvtárába!
  • Amennyiben a javítóvizsga több témakörből tevődik össze, a sikeres vizsga eléréséhez minden témakörből el kell érned az elégséges szintet!
  • Szóbeli (elméleti) kérdést abban az esetben kapsz, ha az elért gyakorlati megoldásod még mindig nem elég meggyőző arra vonatkozóan, hogy megkapd az elégséges osztályzatot. Ebből következően lehetőleg ne érd el ezt az állapotot!
  • A feladatsort és a kapcsolódó állományokat (minta, kép, stb...) a hálózati meghajtódon fogod megtalálni, ebből következően internetet nem használhatsz.
  • Ügyelj a pontos néven, pontos helyre történő és minél sűrűbb állománymentésre!
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com